fbpx
Sale!
, , ,

Cadenshae sportrinnahoidja raseduse ajaks

Alkuperäinen hinta oli: 55.00€.Nykyinen hinta on: 20.00€.

Cadenshae sportrinnahoidja toetab rinda igapäevaselt ja on suurepärane ka rasedusaegsetel treeningutel ajal. Rinnahoidja kinnitid käivad küll lahti, kuid antud mudel imetamiseks kõige mugavam ei ole.

 

 

Cadenshae urheilurintaliivit

Vauvan odotuksessa myös rinnoista alkavat nopeat muutokset, jotka valmistavat rintoja välittömään imetykseen. 

Rintojen suureneminen ja arkuus ovat yleensä ensimmäisiä raskauden merkkejä. Raskauden edetessä rinnat kasvavat entisestään ja vielä enemmän maidon tullessa. Rintojen iho ohenee, voi näkyä venytysmerkkejä ja verisuoniverkosto voi näkyä. Ihon venyttely voi aiheuttaa rintojen kutinaa.

Rinnat alkavat tuottaa ternimaitoa jo 16. viikolla, minkä vuoksi rinta on raskaampi ja tarvitsee hyvää tukea. Tämä on erityisen tärkeää harjoittelun aikana, kun kuormitus on huomattavasti suurempi. Urheiluliivit on suunniteltu tukemaan ja kiinnittämään rintakehä paremmin, mikä estää äkilliset liikkeet, tärinän ja iskut rintaan

 

Cadenshae sportrinnahoidja sobib igapäevaseks kasutamiseks ning toetab rinda ka raseduse ajal igat liiki treeningutel. Hoiab ära rinna liigse rappumise, põrutuse ning kaitseb rinda järskudel liigutustel ja asendivahetustel. Pakub mugavat ja kindlat toetust suurenevatele ja raskematele rindadele. Kinnitid käivad lahti imetamiseks, kui antud mudel imetamiseks kõige mugavam ei ole.  Väga pehme ja mugav materjal ei sooni ega pigista, mis rasedusaegse ja piima tootva rinna puhul eriti oluline.  Sportrinnahoidja tagune kinnitus on reguleeritav. Kaasas on lisakinnitused. Ka on reguleeritavad õlapaelad. Rinnahoidja see olevad padjakesed on eemaldatavad. 

Pidä urheiluliiveistäsi huolta kuten kaikista muistakin treenivaatteista. Mieluummin käsinpesu tai konepesu viileässä vedessä samanväristen vaatteiden kanssa. Älä valkaise tai silitä urheiluliivejä. Huuhteluaineiden käyttöä ei suositella.

Koko

S10, M12, L14

Shopping Cart
fiFinnish